...

Artdeco Rich Treatment Foundation N.18 Deep Honey

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 14,50 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 24/02/2024 verzonden

Status informatie

Artdeco romige foundation ontworpen voor alle huidtypes. Bestand tegen vocht en water. UV-filters beschermen tegen zonlicht. Dankzij het gehalte aan lichtreflecterende pigmenten bedekt het kleine onvolkomenheden, waardoor het effect van een verhelderende huid ontstaat.

  •          Biedt een gemiddelde tot volledige dekking
  •          Verenigt en verlicht
  •          Verbergt onvolkomenheden
  •          Geeft een zijdezachte afwerking
  •          Beschermt tegen uitdrogen
  •          Bevat UV-filters
  •          Waterbestendig
  •          Geen maskereffect

Bevat vochtinbrengende ingrediënten (bijv. squalaan), die de huid van voldoende vocht voorzien en overmatig waterverlies uit de opperhuid voorkomen.

Hoe te gebruiken:  Gelijkmatig verdelen met een spons of borstel. Begin met aanbrengen vanuit het midden van het gezicht en beweeg naar buiten. Besteed bijzondere aandacht aan gebieden dicht bij de haar- en kaaklijn.

Resultaten:  Stralende, gehydrateerde, zijdezachte en gladde huid.

Wij adviseren het gebruik in combinatie met andere Artdeco make-up producten waarmee je de perfecte dagelijkse make-up kunt creëren.

Artdeco is een Duits merk van professionele cosmetica dat basismake-upproducten aanbiedt, samen met een brede selectie make-upcosmetica voor de ogen, lippen en nagelverzorging. Innovatieve componenten en hoge kwaliteit garanderen volledige klanttevredenheid.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054