...

Babyliss PRO 4rtists FoilFX02 Double Shaver Gold Metal

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 75,00 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 22/02/2024 verzonden

Status informatie

Babyliss PRO 4rtists FoilFX02 Double Shaver Gold Metal is een perfecte mix van luxe, design en hightech. Deze shaver is speciaal ontworpen voor scheren en alle soorten afwerkingen. Van vervagen van overgangslijnen en het egaliseren tot afwerken van strakke lijnen. Deze shaver van Babyliss Pro komt in een gelimiteerde gouden kleur.

Deze Babyliss Pro 4rtists FoilFX02 Double Shaver is voorzien van NiMH-batterijen. De shaver kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden. Bij volle batterijen kan de shaver tot wel 3 uur onafgebroken gebruikt worden.

De dubbele scheerkop bevat ultrafijne, zwevende scheerbladen die de huid veilig kaal scheren zonder de huid te irriteren. De ongelijke plaatsing geeft een nauwkeurig scheerresultaat en zorgt dat de contouren en het gezicht tot heel dicht op de huid geschoren kunnen worden.

Voordelen:
– Volledige metalen behuizing
– Krachtige roterende DC-motor
– 11.000 mesbewegingen per minuut
– Dubbele zwevende scheerkop met ultrafijne scheerbladen
– NiMH-accu
– 3 uur snoerloos te gebruiken
– In slechts 3 uur volledig opgeladen
– Extra breed mes: 44 mm
– Automatische uitschakeling bij afsluiting met beschermkap
– Met opbergtasje
– Met reinigingsborsteltje
– Professioneel snoer van 3 meten
– Universeel voltage

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054