...

Bath Bob Opvouwbare Badkuip Voor Volwassenen, 150 x 62 x 53 cm

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Nieuw, Alleen verpakkingsschade

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 85,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 14/05/2024 verzonden

Status informatie

Bath Bob Opvouwbare badkuip voor volwassenen, 150 x 62 x 53 cm, met kussen, max. 280 liter, mobiel klapbad van Bath Bob voor badkamer, douche en balkon.

Heb je ook zo’n behoefte aan een ontspannen momentje voor jezelf in een heerlijk warm bad na een drukke dag? Lekker met een wijntje of kopje thee in bad je lievelingsserie kijken, een mooi boek lezen of lekker even helemaal niets. Twijfel je al jaren om je badkamer te verbouwen, maar zie je op tegen de hoge kosten of heb je gebrek aan ruimte? Of zoek je een efficiënte manier om je (kleine) kinderen te wassen?

  • De XL-variant is ideaal tot 180 cm lichaamslengte. Geschikt voor maximaal één volwassene en 2 peuters. Opgevouwen is de badkuip 20 cm hoog.
  • Gebruik je nieuwe badkuip ook buiten de badkamer. Balkon, terras of in de campingwagen zijn slechts enkele voorbeelden. Ervaar alles over het opbouwen en gebruiken in de productbeschrijving of in de video.
  • Kies voor een verkoper met snelle verzending vanuit Europa. Opmerking: Concurrenten verzenden vanuit Azië. Er zijn extra kosten voor de import inbegrepen.
  • CE-gecertificeerd. Gemaakt van polypropyleen en TPE. Deze materialen zonder schadelijke stoffen zijn robuust en duurzaam. Badaccessoires mogen je graag gebruiken.
  • Omvang levering: Badkuip, massagerol, rugkussen, afdekking, zeepmand, 145 cm robuuste afvalwaterslang, handleiding

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054