...

Biotebal Shampoo + Conditioner Set 200 ml

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 13,50 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Houdbaarheid: 20/12/2024

Uiterlijk 14/02/2024 verzonden

Status informatie

Biotebal is een behandeling in 4 fasen tegen haaruitval. De Biotebal-set bevat twee producten: shampoo en conditioner op basis van biotine. Ze zijn het resultaat van de samenwerking van dermatologen en voorkomen haaruitval effectief, versterken het en verbeteren de conditie ervan.

De shampoo bevat de innovatieve Inno-Bioxinum-formule met een complex van stoffen waarvan de effectiviteit is onderzocht.

De conditioner uit dezelfde lijn heeft een antistatische en conditionerende werking. Sluit de schubben, vermindert de porositeit van de vezels, wat zorgt voor een intensief gladmakend effect.

Bij regelmatig gebruik van cosmetica wordt het haar gehydrateerd, gevoed, sterker en krijgt het meer vitaliteit en dichtheid. De werking van de talgklieren wordt gereguleerd en irritaties worden verlicht De hoofdhuid wordt voorzien van vocht en zuurstof. Ideaal cadeau-idee voor elke gelegenheid.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054