...

Campart Travel CB-8630 Koelbox Arendal

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
 Nieuwstaat

Oorspronkelijke prijs was: € 99,99.Huidige prijs is: € 69,95. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 04/06/2024 verzonden

Status informatie

Altijd gekoeld eten en koude dranken binnen handbereik? Dan is de Campart Travel CB-8630 Koelbox Arendal dé koelbox voor jou. Doordat de koelbox zowel op 230V, 12V als op USB-powerbank kan koelen, ben je niet alleen voorzien van koude dranken op de camping, maar ook in het park of op het strand!

Grenzeloze flexibiliteit
Vul de koelbox op de avond voor vertrek en sluit hem aan op het lichtnet met de 230V stekker. Stap in de auto en sluit hem aan op sigarettenaansteker om de dranken en etenswaren ook tijdens de reis gekoeld te houden. Eenmaal aangekomen op het strand of in het park sluit je de koelbox eenvoudig aan op een powerbank (niet meegeleverd) met de USB-stekker. Zo ben je altijd, waar dan ook, voorzien van koude dranken. Daarnaast wordt er een compartimentverdeler meegeleverd die tegelijk functioneert als vrieselement om de producten extra koel te houden.

Koud- en warmfunctie
Koelbox Arendal is een echte alleskunner, naast de koelfunctie heeft hij ook nog de optie om etenswaren warm te houden. Zo kun je die heerlijke quiche ook meenemen naar het park! Het extra grote handvat maakt dat hij gemakkelijk te dragen is, daarnaast fungeert het handvat ook als standaard om de deksel open te houden.

Wat vind je in de doos?
Koelbox Arendal, 12V DV-stekker, 230V AC-stekker, USB-stekker en handleiding

Redenen om voor de CB-8630 Koelbox Arendal te kiezen:

Genoeg (ijs)koude drankjes door de inhoud van 30 liter
Koel en warmhoud-functie; koelt onder een omgevingstemperatuur tot 20°C
Werkt op zowel 12V, 230V en op een powerbank met USB-aansluiting
Groot handvat die ook dient als standaard voor het openhouden van het deksel
Compartimentenverdeler die tegelijkertijd fungeert als vrieselement

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054