...

Canarias Cosmetics Aloë Vera Vitaloe 5000 Anti-age Cream

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Geseald

Oorspronkelijke prijs was: € 28,14.Huidige prijs is: € 14,95. Incl. 21% btw

12 op voorraad

Uiterlijk 03/06/2024 verzonden

Status informatie

Met de Vitaloe 5000 anti-rimpel gezichtscrème ondersteunt u de tere huid 24 uur per dag met de structurele vernieuwing en de verdediging van vrije radicalen. Het hoge gehalte aan natuurlijke aloë met de toevoeging van vitamine E, A en F geeft deze gezichtscrème uitzonderlijke eigenschappen voor structurele vernieuwing en verdediging tegen vrije radicalen. Licht van structuur, geschikt voor alle huidtypes die revitalisatie nodig hebben.

Het effect is merkbaar na minder dan een maand gebruik. Bij regelmatig gebruik zijn de resultaten zichtbaar: rimpels en fijne lijntjes vervagen, het gezicht ziet er steviger en delicater uit.
Geschikt voor gezicht, hals en decolleté.

Stimuleert de bloedcirculatie in de fijne bloedvaten en reinigt zo het weefsel, de huid gaat stralen. Door de structuur van de weefselvezels te intensiveren, nemen de stevigheid en de tonus van de huid toe. De beschermende eigenschappen tegen vrije radicalen beschermen de huid tegen slechte invloeden van buitenaf en voorkomen vroegtijdige veroudering. Door de celvernieuwing te vergroten, wordt de huid gerevitaliseerd en ziet deze er steviger uit.

Toepassing:
Na grondige reiniging aanbrengen op gezicht en hals en lichtjes inkloppen met de vingertoppen tot het volledig is opgenomen.

Aloë vera en vitamines – dat is wat je huid nodig heeft!

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054