...

CeraVe SA Anti-Ruwe Huidcrème – Met Salicylzuur – 177ml

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 18,95 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 19/02/2024 verzonden

Status informatie

De CeraVe SA Anti-Ruwe Huidcrème is speciaal ontwikkeld om de ruwe huidtextuur te verbeteren en glad te maken. Salicylzuur en LHA exfoliëren de dode huidcellen op een milde manier terwijl hyaluronzuur en ureum de huid verzorgen en hydrateren. De SA Anti-Ruwe Huidcrème van CeraVe heeft een crèmetextuur en is speciaal ontwikkeld om de ruwe huidtextuur te verbeteren en glad te maken. Salicylzuur exfolieërt de huid op een milde wijze terwijl hyaluronzuur de huid verzorgt en hydrateert. Bovendien bevat de formule 10% ureum wat vochtinbrengend werkt, het vocht vasthoudt en de huid gladmaakt. 3 essentiële ceramiden helpen bij de bescherming en het herstel van de huidbarrière. Daarnaast helpt de MVE-technologie de hydraterende ingrediënten gedurende de hele dag de huid te verzorgen.

• Geschikt voor droge tot ruwe huid, gezicht en lichaam.
• Geen microkorreltjes die de huid kunnen irriteren.
• 10% Ureum werkt vochtinbrengend, houdt vocht vast en maakt de huid glad.
• Salicylzuur en LHA helpen de dode huidcellen zachtjes te exfoliëren.
• MVE-technologie: dit gepatenteerd afgiftesysteem zorgt voor een continue vrijgave van de hydraterende ingrediënten gedurende 24u.

Breng het zo vaak als nodig royaal aan. Vermijd het gebied rond de ogen. In geval van contact met de ogen, grondig en onmiddellijk uitspoelen.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054