...

Clenny A Rino Smart Draagbare Neusdouche Op Batterijen

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 28,75 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 26/02/2024 verzonden

Status informatie

Clenny A Rino Smart is comfortabel voor zowel volwassenen als kinderen dankzij de 3 neusadapters van verschillende maten, gemaakt van zacht en biocompatibel materiaal.

Neusdouchesysteem, krachtig en stil.

Filosofie
Aerosol voor medisch gebruik wordt gebruikt om ademhalingsproblemen te behandelen. Om deze therapie uit te voeren, worden “Aerosol” -apparaten gebruikt.
De aerosol is, dankzij zijn doeltreffendheid, een van de meest gebruikte hulpmiddelen voor de behandeling van astma, hoest en ontstekingen van de luchtwegen.
De efficiëntie van dit instrument is te danken aan het feit dat het medicijn wordt gereduceerd tot zeer kleine deeltjes die, omdat ze aan de zwaartekracht ontsnappen, gemakkelijker alle delen van de luchtwegen kunnen bereiken.
De afmetingen van deze deeltjes zijn erg klein: we hebben het over een grootte van 1 micron, oftewel een duizendste millimeter.
Deze microscopisch kleine bloedlichaampjes bereiken gemakkelijk de verschillende organen van het ademhalingssysteem, waaronder het strottenhoofd, de longen, de bronchiën, de longblaasjes…
Het aërosolapparaat bestaat uit een luchtcompressor, die als functie heeft de oplossing van de in kleine druppeltjes geïntroduceerde medicijnen te transformeren, vergelijkbaar met een echte mist.
Het medicijn wordt in een speciale ampul gebracht, gemaakt van glas of plastic, volgens gevestigde doses.
De lucht die in de ampul arriveert, duwt de vernevelde oplossing in het masker dat wordt gedragen door de persoon die, normaal ademhalend, het medicijn inhaleert dat bedoeld is voor de behandeling van de ademhalingsziekte waaraan hij lijdt.

Product specificaties
Neusdouche voor volwassenen en kinderen.
Compatibel met alle compressoraërosolen (met minimale werkdruk 80 kPa).
Deeltjesdiametergrootte: groter dan 8 µ.
Bevordert de hydratatie van het neusslijmvlies.
Klein en gemakkelijk te gebruiken.

Hoe te gebruiken
Gemakkelijk te gebruiken dankzij de instructies in de verpakking.

Formaat
Pakket met een neusdouche en twee neusadapters van gelijke grootte voor hygiënischer gebruik door het hele gezin.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054