...

Dermalogica Tri-Active Cleanse 150ml

Prebiotische gezichtsreiniger die de vette huid diep reinigt en in balans brengt. Actieve, mineraalrijke formule met zuiverende klei en houtskool.

Oorspronkelijke prijs was: € 40,00.Huidige prijs is: € 19,50. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 04/06/2024 verzonden

Status informatie

Dermalogica ChromaWhite TRx Tri-Active Cleanse is een geconcentreerde reiniger die de helderheid van het oppervlak verbetert, doffe huidcellen optilt en de huid voorbereidt op penetratie van een uniek complex van enzymen, peptiden en witmakers. De huid wordt schoon en geconditioneerd achtergelaten.

De unieke en geconcentreerde formule van Dermalogica ChromaWhite TRx Tri-Active Cleanse bevat melkzuur dat doffe, verkleurde huidcellen optilt om de helderheid van het oppervlak te verbeteren. Vitamine C, moerbeiboom en reuzenvenkel helpen oppervlaktevlekken op te helderen, terwijl witte thee met antioxidanten de oxidatie helpt beheersen die essentieel is voor de helderheid van de huid, zodat uw huid ultra schoon, geconditioneerd en straalt.

Gebruiksaanwijzing:

  • Verdeel over vochtige handen en laat het schuimen.
  • Breng aan op een vochtig gezicht en keel, masseer met lichte, opwaartse bewegingen gedurende minstens 30 seconden, vermijd de oogcontouren.
  • Spoel grondig met warm water.
  • Verminder tot één gebruik per dag als zich gevoeligheid ontwikkelt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054