...

DEWEL Wasmachineonderstel, 8 Poten, Belasting, 500 kg

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
 Winkel retour. Verpakking licht beschadigd

Oorspronkelijke prijs was: € 59,00.Huidige prijs is: € 33,50. Incl. 21% btw

4 op voorraad

Uiterlijk 15/05/2024 verzonden

Status informatie

DEWEL Wasmachineonderstel, 8 poten, belasting, 500 kg, verstelbare wasmachinesokkel voor koelkast, droger en vriezer, instelbare lengte 43-57 cm, hoogte 18-20 cm

  • Verstelbare sokkel: dit wasmachineonderstel is uitgerust met 8 poten, lengte/breedte van 43-57 cm aan beide zijden worden ingesteld, met een verhoging van 18-20 cm hoogte en een draagvermogen van maximaal 500 kg, wat een ideale keuze is als je een koelkast, wasmachine, droger, vriezer, plantenbak, kast of andere meubels gebruikt. Opmerking: de lengte en breedte zijn beide verstelbaar om goed te passen bij huishoudelijke apparaten.
  • Verhoogde stabiliteit: nieuwe combinatie Er zijn 8 ronde roestvrijstalen buizen met schalen, sterker draagvermogen en betere stabiliteit. De verstelbare basis bestaat uit hoogwaardig roestvrij staal en kunsthars voor uitstekende stabiliteit en corrosiebestendigheid. Bovendien is de voet tot 500 kg belastbaar. Los het probleem van moeilijke afwatering en reiniging op.
  • Schokdemping en antislipmat: verminder de trillingen en geluiden van de wasmachine door de speciaal ontwikkelde anti-slip geluidsisolatiepad, ook als de wasmachine ‘s avonds werkt, zonder je gezin en slaap te storen. Er zijn huisdieren en kinderen thuis die zich geen zorgen hoeven te maken.
  • Meervoudig gebruik: onze wasmachinebasis wordt voornamelijk gebruikt voor de bodem van draagbare wasmachines, wasmachines en drogers, vriezers en koelkasten, mini-koelkasten of andere huishoudelijke apparaten.
  • Eenvoudig te installeren: de handleiding is inbegrepen in deze koelkaststandaard. Volgens de instructies kun je de montage heel eenvoudig zonder boormachine afsluiten. Onze DEWEL-basisstandaard zal uw vertrouwde keuze zijn. Als u vragen heeft over ontvangst of tijdens de installatie, neem dan contact op met de verkoper: DEWEL. Wij zullen u zo snel mogelijk de juiste oplossing bieden.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054