...

Eco by Naty Maandbox. Eco Luiers.

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 20,25 24,95 Incl. 21% btw

Uiterlijk 29/02/2024 verzonden

Status informatie

Deze luiers van Eco by Naty zijn op basis van natuurlijke en duurzame materialen gemaakt. Chloorvrij, ongeparfumeerd en bevatten GMO-vrij maiszetmeel. Perfect ademend materiaal voor de tedere babybilletjes.

Natuurlijk ademend
De maïszetmeellaag is ademend, in tegenstelling tot kunststof en dat resulteert in een luchtigere, drogere en meer comfortabele luier. Het helpt ook om luieruitslag te voorkomen – wat een van onze belangrijkste voordelen is, volgens veel Naty-ouders.

Natuurlijk en hernieuwbaar materiaal
Het belangrijkste absorberende materiaal van de luier is houtpulp, dat op verantwoorde wijze wordt geoogst uit Scandinavische bossen en een FSC-certificering heeft. De verschillende lagen van de luier worden ook gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen, zoals gecomposteerd gecertificeerd weefsel en suikerriet. Al onze producten zijn 100% GGO-vrij.

GM-vrije op maïs gebaseerde laag
We gebruiken een GM-vrije maïszetmeellaag als een lekbarrière. Het is volledig biologisch afbreekbaar en net zo effectief als kunststof- maar beter voor de gezondheid van uw baby, omdat we geen schadelijke chemicaliën hoeven te gebruiken.

Chloor & Geurvrij
Naty-luiers zijn 100% volledig chloorvrij, ongebleekt en bevatten helemaal geen parfum. Gewoon nóg een manier waarop we de hoeveelheid schadelijke chemicaliën die in contact komen met de huid van uw baby hebben verminderd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054