...

Eve Flare Portable Smart LED Lamp – Sfeerverlichting

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 67,50. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 03/06/2024 verzonden

Status informatie

Met Eve Flare kun je overal genieten van sfeervolle verlichting in elke kleur die je maar wilt. Eve Flare is een draagbare en slimme LED-lamp die je met je stem of de app kunt bedienen. De lamp is waterbestendig, draadloos oplaadbaar en gaat tot 6 uur mee op een volle batterij. Je kunt Eve Flare makkelijk meenemen naar je slaapkamer, balkon, tuin of waar je maar wilt. Met het hele kleurenspectrum binnen handbereik kun je de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid. Eve Flare werkt met Bluetooth en Thread, en ondersteunt HomeKit voor de beste privacy en gebruiksgemak.

Geniet van de uitstraling van elke gewenste kleur, waar je maar wilt. Eve Flare levert een zeer veelzijdige sfeerverlichting die zo fascinerend is dat je telkens weer de ideale sfeer zult willen creëren. Gewoon omdat het leuk is.

Overal licht
6 uur licht, waar je maar wilt. Draadloos opladen. Duurzame, IP65-waterbestendige behuizing. En een draaghandvat. Eve Flare is gemaakt om overal mee naartoe te nemen: je slaapkamer, je balkon, je tuin of nog elders. Overal waar je sfeerlicht wilt.

Stel de sfeer snel en moeiteloos in
De gewenste sfeer creëren is een fluitje van een cent. Gebruik gewoon de app of spreek met Siri wanneer je een bepaalde sfeer wilt creëren. Of stel een timer in zodat Eve Flare automatisch oplicht, met dank aan je woninghub.

Herontdek je favoriete kleuren
Maak kennis met de kant-en-klare tinten zoals scharlakenrood, capriblauw en jadegroen. Of stel gewoon je eigen tint in. Met het gehele kleurenspectrum binnen handbereik kun je de perfecte tint voor elke gelegenheid kiezen. En regel de helderheid met een snelle veegbeweging of spraakopdracht.

Krachtige smarthome met een grote toekomst
Eve Flare ondersteunt naast bluetooth ook Thread. Door deze technologie reageert je smarthome-netwerk sneller, wordt het robuuster en heeft het een groter bereik. Het enige wat je verder nog nodig hebt, is de HomePod (2e generatie), HomePod mini of de Apple TV 4K (2e generatie, 3e generatie 128 GB).

Thread is ook een pijler van Matter – de Smart Home-standaard van de toekomst. Eve Flare ontvangt hiervoor op een later tijdstip een gratis firmware-update.

Product kenmerken

Systeemvereisten
iPhone of iPad met de nieuwste versie van iOS/iPadOS
Voor de automatische bediening van dit HomeKit-accessoire op afstand heb je een HomePod of een Apple TV (4e generatie of hoger) als woninghub nodig

Specificaties
Lamp
Ingebouwde 90 lm ledlamp

Functioneel bereik
0° – 40°C
0% – 80% Luchtvochtigheid
Waterbestendig volgens IP65 classificatie

Voeding
Ingebouwde batterij: meer dan 6 uur
Draadloos opladen: AC 100-240 V, 50/60 Hz
Energie-efficiëntieklasse: G

Draadloze verbinding
Bluetooth, Thread

Afmetingen
Ø 25 cm

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054