...

EVOLSIN Anti-Nagelschimmelvloeistof

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 14,50 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Houdbaarheid: 30/09/2024

Uiterlijk 17/02/2024 verzonden

Status informatie

Evolsin® Anti-Nagelschimmelvloeistof ondersteunt effectief de behandeling van nagelschimmel op handen en voeten. De actieve formule werkt tegen de verspreiding en groei van schimmels die schimmelnagelinfecties veroorzaken. De werkzaamheid is aangetoond met behulp van in vitro-tests op Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Epidermophyton floccosum en Candida albicans. De anti-nagelschimmelvloeistof vormt een beschermlaagje op de aangetaste nagels, die een licht zuur milieu hebben. Deze lichtzure omgeving is bijzonder ongunstig voor schimmels, omdat ze meestal alleen overleven in alkalische tot neutrale omgevingen.Evolsin® Anti-Nagel Schimmel Vloeibaar is duurzaam: dankzij de verpakkingsinhoud van 10 ml is het product voldoende voor meerdere behandelingen of maanden. Bovendien is de Evolsin® Anti-Nagelschimmel Vloeibaar klimaatneutraal: Door de CO2-voetafdruk van elk product volledig te compenseren, worden lokale bossen herbebost, zoals: B. via het Waldliebe-project.

Toepassing:
Het product is uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Twee tot drie keer per dag (bijvoorbeeld ‘s ochtends en ‘s avonds) op de aangetaste plekken aanbrengen. Herhaal het aanbrengen, totdat de nagelschimmel volledig is verdwenen en de nieuwe, gezonde nagel is teruggegroeid. Het product kan ook worden gecombineerd met orale antischimmelmiddelen.

Let op: Bevat alcohol. Er zijn geen gegevens over het gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Hiervoor moet een arts of apotheker worden geraadpleegd.

  • Alleen voor uitwendig gebruik
  • Niet gebruiken als u een intolerantie of allergie heeft voor één of meerdere ingrediënten
  • Buiten het bereik van kinderen houden
  • Niet geschikt voor baby’s en kleine kinderen
  • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen
  • Neem contact op met uw arts als u na twee weken behandeling last heeft van: er is geen verbetering
  • Warmte moet worden vermeden in het toepassingsgebied
  • Niet gebruiken op open wonden
  • Sluit niet strak aan

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054