...

Finish Classic Reinigingspoeder Grote Verpakking 6,5 kg (5 x 1,3 kg)

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 23,95 Incl. 21% btw

2 op voorraad

Uiterlijk 26/02/2024 verzonden

Status informatie

Het Finish Classic waspoeder met actieve inweekmiddelen zorgt voor een krachtige reiniging, zelfs bij hardnekkige vervuiling, en een glanzend spoelresultaat.

Let op: de finish cleaner-poeder in de doseerkamer vullen – niet in de voorraadpot voor zout. Ingrediënten 5-15 procent bleekmiddel op zuurstofbasis, zymen (subtilisine, amylase) en geurstoffen (citroen: bevat limoen). Veiligheidsinformatie.

Let op: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Als medisch advies nodig is, de verpakking of het etiket bij de hand houden. Oogbescherming dragen. Bij contact met de ogen: enkele minuten voorzichtig met water uitspoelen. Indien mogelijk contactlenzen verwijderen. Verder uitspoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: medisch advies inwinnen/medische hulp inroepen. Over Finish Finish is de wereldwijde marktleider voor vaatwasmiddelen en kijkt terug op een lange traditie en een aantal innovaties. Finish heeft zich tot taak gesteld om mensen te helpen bij stralend schoon servies en wordt tegenwoordig in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht. Finish is het merk dat het meest wordt aanbevolen door toonaangevende vaatwasserfabrikanten.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054