...

Free Village ICE Makers, (8,74 * 12,32 * 12,60 inch)

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Ongebruikt.

Oorspronkelijke prijs was: € 109,00.Huidige prijs is: € 49,95. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 15/05/2024 verzonden

Status informatie

Als u een efficiënte en draagbare ijsmachine nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken dan FREE VILLAGE . Geen lang wachten meer tot de ijsblokjesbakjes in de vriezer bevriezen!

Krachtige compressor van 130 W en duurzame en veilige materialen

Uitlaatkoelfunctie

Vergeleken met producten van de vorige generatie is het koeleffect beter. Het houdt de ijsmachine koel terwijl deze werkt en is uitgerust met een efficiënte compressor om ijs van hoge kwaliteit te produceren. Een koelsysteem aan de achterkant helpt de machine snel af te koelen, waardoor warmte aan de lucht wordt afgegeven. Om het gehele ijsproductieproces veiliger en efficiënter te maken.

IJsgrootte Optioneel

Druk op de aan-knop, u kunt de grootte van het ijs kiezen, die geschikt is om de grootte van het ijs te kiezen, klein ijs voor drankjes, groot ijs voor wijn, zeer menselijke functie.

STIL & ENERGIE-EFFICIËNT

Ingebouwde spoiler, vermindert effectief geluid, onze ijsmachine voor aanrecht is sneller en stiller dan vergelijkbare ijsmachines op de markt, voldoet aan al uw vriesbehoeften zonder uw andere activiteiten te verstoren, zeg “tot ziens” tegen luidruchtige en omvangrijke ijsmachines.

INDICATOR IJS VOL EN WATER TOEVOEGEN

Uitgerust met slimme sensoren stopt de ijsmaker automatisch en de LED-indicator herinnert u eraan wanneer de ijsmand vol is of water moet worden bijgevuld, waardoor de veiligheid van de gebruiker wordt gegarandeerd.

Gekoelde dranken zijn vers

Zorg ervoor dat u altijd en overal kunt genieten van gekoelde drankjes, zodat de frisse smaak behouden blijft.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054