...

Gardena ZoneProtect Voor Sileno Robotmaaier

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Mogelijk is het artikel uitgepakt. Verpakking licht beschadigd

Oorspronkelijke prijs was: € 85,00.Huidige prijs is: € 55,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 11/07/2024 verzonden

Status informatie

De GARDENA ZoneProtect van is een slimme accessoire voor diverse SILENO robotmaaiers waarmee u tijdelijk een niet-maaizone kunt instellen. Het handige apparaat wordt eenvoudig op het gazon geplaatst. Nu wordt met behulp van de tot 15 meter lange kabel een flexibel en tijdelijk beschermingsgebied in de tuin gedefinieerd dat niet gemaaid mag worden. Dit alles werkt zonder de oorspronkelijke installatie van de begrenzingskabel aan te passen. Mochten er dus obstakels zoals een trampoline, een opblaasbaar zwembad of andere plekken op het gazon aanwezig zijn die onaangeroerd moeten blijven, dan worden deze eilanden dankzij ZoneProtect niet geraakt door de robotmaaier. 
De ingebouwde batterij wordt opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel en volledig opladen gaat 31 dagen mee. Andere kenmerken zijn onder meer een LED-indicator voor het batterijniveau en de lussignaalstatus met automatisch stoppen van de maaier wanneer de batterij moet worden opgeladen. Bovendien werkt het apparaat met de bestaande SILENO-installatiekitcomponenten zoals kabels, haken en connectoren (niet meegeleverd met ZoneProtect). 
De koffer is voorzien van een opbergruimte voor de 15 meter lange kabel. De ZoneProtect is compatibel met alle modellen van SILENO minimo, SILENO city en SILENO life.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054