...

Goldwell Evolution Neutral Wave

 10,00 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 24/02/2024 verzonden

Status informatie

Goldwell Evolution Neutral Wave 1

De Evolution Neutral Wave is een permanentvloeistof van het merk Goldwell. Deze vloeistof kenmerkt zich door een lage ph-waarde. De ph-waarde is bepalend voor de veerkrachtigheid en de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Gebruik deze permanentvloeistof voor een mooie omvorming van fijn tot normaal haar. Dit product is zelfs geschikt voor gevoelig of geblondeerd haar. Door de Neutral Wave Technologie blijven de krullen langer zitten. Voor elk haartype is er een sterkte beschikbaar.

De Goldwell Evolution Neutral Wave bevat een gepatenteerd, zelf egaliserend werksysteem. Het systeem houdt rekening met verschillende haartypes. Gevoelige haarzones worden beschermd en de werkende stoffen dringen door tot de poreuze plekken die dit het meest nodig hebben. De permanentvloeistof is gebruiksklaar, werkt eenvoudig en is licht geparfumeerd. Goldwell Evolution Neutral Wave is verkrijgbaar voor verschillende typen haar:

– 0: voor dik haar of haar dat moeilijk te krullen is

– 1: voor fijn tot normaal haar

– 1 soft: voor gevoelig of beschadigd haar

– 2: voor poreus en gekleurd haar

– 2 soft:voor gevoelig gekleurd haar

De nabehandeling is een leave-in behandeling. Hierdoor hoeft het haar niet uitgespoeld te worden en zullen de werkstoffen langer actief zijn. Hierdoor blijft permanent langer zitten en voelt het haar prettiger aan.

Eigenschappen:

– Permanentvloeistof
– Voor fijn tot normaal haar
– Licht geparfumeerd
– Werkt eenvoudig
– Neutral Wave Technologie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054