...

Herpatch Serum Koortsblaasjes 5ml + Gratis Prevent Stick 4,8g

Oorspronkelijke prijs was: € 14,99.Huidige prijs is: € 10,00. Incl. 21% btw

2 op voorraad

Uiterlijk 14/05/2024 verzonden

Status informatie

Het serum van Herpatch is dé oplossing om elke nieuwe en effectieve manier om de symptomen van een koortslip snel te behandelen. Het serum Herpatch kan snel op de koortslip worden aangebracht dankzij het gemakkelijke gebruik van de applicator. Na enkele minuten vormt het serumwit een verband van transparante bescherming op de koortsknop, en in combinatie met de actieve eigenschappen wordt het herstel van de huid versneld. Het serum Herpatch behandelt de symptomen van de koortslip in elk stadium.

Gebruik

1. Voor het gebruik, zorg ervoor dat uw handen schoon en droog zijn.
2. Was of spoel de koortsblaas en de omliggende huid.
3. Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid serum aan op de koortsblaas en een deel van de omliggende gezonde huid. Zorg dat alle wondjes goed bedekt zijn.
4. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas.
5. U kan Herpatch Serum voor koortsblaasjes, indien nodig, elke 3 tot 4 uur opnieuw aanbrengen totdat de koortsblaas volledig genezen is. Indien nodig, kan de film worden verwijderd met lauw water.
6. Herpatch Serum voor koortsblaasjes kan in elk stadium van de uitbraak van koortsblaasjes gebruikt worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054