...

HONOR Band 6 Fitnessarmband, 1.47 Inch AMOLED Display

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
Mogelijk is het artikel uitgepakt voor testdoeleinden. Compleet

Oorspronkelijke prijs was: € 75,00.Huidige prijs is: € 47,50. Incl. 21% btw

Uiterlijk 20/07/2024 verzonden

Status informatie

De HONOR Band 6 herdefinieert fitnesstrackers met een 1,47-inch AMOLED-display dat 2,48 keer meer pixels heeft vergeleken met de vorige generatie.
Het HONOR-logo op de zijkant en de rode lijn op de zijknop geven de HONOR Band 6 zijn iconische look.

Groot AMOLED-scherm van 1,47 inch – fenomenale visuele ervaring
Een groot scherm van 1,47 inch betekent 148% meer weergavegebied dan traditionele fitnesstrackers, waardoor u een fenomenale visuele ervaring krijgt.

Aanpasbare wijzerplaat die bij uw stemming past.
Verander de wijzerplaat van uw band op elk gewenst moment zodat deze bij uw stijl past met veel bandkeuzemogelijkheden in de wijzerplaatwinkel.

Toon uw houding door een albumfoto in te stellen als uw persoonlijke wijzerplaat.

Opladen gedurende 10 minuten Draag hem gedurende 3 dagen
Honor Band 6 heeft een langere levensduur van de batterij en is uitgerust met magnetisch snel opladen om lange oplaadtijden te voorkomen.

  • Typisch gebruik: 14 dagen
  • Zwaar gebruik: 10 dagen

Bloedzuurstofniveaumonitor om uw pols
Het zuurstofniveau in het bloed is een belangrijke indicator voor uw algehele welzijn. Een laag zuurstofgehalte in het bloed zal vermoeidheid, gebrek aan energie en verlies van geheugencapaciteit veroorzaken. Een langdurig tekort aan zuurstof in het bloed zal uw hersenen, hart en andere organen beschadigen.

De HONOR Band 6 combineert geoptimaliseerde optische hardware en software-algoritmen om het zuurstofniveau in het bloed nauwkeurig te detecteren.

Intelligente 24-uurs hartslagmeter
Met TruSeen™ 4.0 de hele dag door kan de HONOR Band 6 abnormale hartslagen detecteren en waarschuwingen geven. HONOR Band 6 staat de hele dag voor je klaar.

Slaapmonitor helpt u dieper te slapen
Het TruSleep™-algoritme op de HONOR Band 6 kan de slaapduur en -fasen nauwkeurig registreren. HONOR Band 6 biedt professionele slaapverbeterende suggesties en gepersonaliseerde slaaphulp. HONOR Band 6 kan u helpen een goede nachtrust te krijgen.

Vrouwelijke cyclustracker
Elke speciale periode is belangrijk
HONOR Band 6 ondersteunt de perioderegistratiekalender waarmee u uw aanstaande geschatte vruchtbare periode kunt zien en al uw statistieken op één plek kunt vergelijken, waardoor u een beter overzicht van uw gezondheid krijgt.

10 professionele trainingsmodi
Maak elke dag uw eigen vooruitgang
HONOR Band 6 heeft een grote keuze aan trainingsmodi om uw fysieke oefeningen bij te houden, zoals hardlopen, wandelen, fietsen7 en andere activiteiten. Zelfs als u uw oefening onder water wilt doen, zal HONOR Band 6 uw prestaties nauwkeurig opnemen ter referentie.
Buiten hardlopen
Binnen hardlopen
Buiten wandelen
Buiten fietsen*
Binnen fietsen
Vrije stijl training
Binnen zwemmen
Roeimachine
Elliptische machine
Binnenwandelen
*De functie voor buiten fietsen ondersteunt alleen HONOR-apparaten met Magic UI 2.0 en hoger of iOS-apparaten met iOS 9.0 en hoger. Wanneer u verbinding maakt met andere apparaten, geeft HONOR Band 6 buitenfietsen niet weer.

Automatische detectie van trainingstypen
Registreer elke beweging
HONOR Band 6 detecteert automatisch 6 trainingen, zoals hardlopen, wandelen, roeimachine en elliptische machine.

HONOR Band 6 kan ook nauwkeurig uw realtime hartslag registreren en u tijdens de training feedback geven op basis van een vooraf ingesteld doel. Samen zal HONOR Band 6 uw oefening eenvoudiger maken door uitgebreidere gegevens te verstrekken.

Alles wat u moet weten
HONOR Band 6 herinnert u* aan alles wat aandacht vereist, zoals inkomend bericht, dagelijkse agenda enzovoort.

Functies zoals het afspelen van muziek**, de externe camerasluiter***, het vinden van uw telefoon en andere handige functies maken uw dagelijkse technische leven aangenamer.
* Vlucht-, dagelijkse agenda- en andere herinneringsfuncties worden alleen ondersteund door HONOR-apparaten met Magic UI 2.0 en hoger.
**Besturingsfuncties voor het afspelen van muziek zijn niet beschikbaar op iOS-apparaten.
***De externe camerasluiterfunctie wordt alleen ondersteund door HONOR-apparaten met Magic UI 2.0 en hoger.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054