...

HUAWEI Band 6 – Grafiet Zwart, Universeel

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
Mogelijk is het artikel uitgepakt voor testdoeleinden. Compleet

Oorspronkelijke prijs was: € 59,99.Huidige prijs is: € 43,50. Incl. 21% btw

4 op voorraad

Uiterlijk 03/07/2024 verzonden

Status informatie

Haal het meeste uit uw trainingen met de Huawei Band 6. Naast het bijhouden van uw dagelijkse activiteiten, zijn er 96 trainingsmodi voor nauwkeurigere fitnessgegevens die worden weergegeven in gemakkelijk leesbare grafieken.

Houd uw persoonlijke gezondheid in de gaten door uw Sp02, hartslag, stress, menstruatiecyclus en slaap te monitoren. Het kan u ook helpen bij het omgaan met mogelijke gezondheidsproblemen.

Bedien uw telefoon

Blijf verbonden, zelfs als uw telefoon in uw tas of broekzak zit en ontvang meldingen van uw telefoon voor oproepen, berichten en apps. Bedien uw muziek terwijl u onderweg bent en activeer de camera van uw telefoon op afstand voor eenvoudige groepsfoto’s.

Groot kleurendisplay

Bekijk statistieken en meldingen in één oogopslag op het aanpasbare 1,47″ kleurendisplay. Schakel het in en download verschillende wijzerplaten uit de Huawei Face Store. 

Batterijduur van 2 weken

Draag je Band 6 tot 2 weken voordat je hem nodig hebt opladen. En als je haastig de deur uitgaat, kun je met slechts 5 minuten opladen 2 dagen extra genieten. Dankzij de siliconen band is hij comfortabel om te dragen en kan hij in het zwembad of onder de douche worden gedragen.

HUAWEI Band 6 – Grafietzwart, Universeel, Houdt sport / stappen / afstand / calorieën / slaap bij, Bewaakt hartslag / bloedzuurstof / stress, Levensduur batterij: tot 14 dagen, Waterbestendig en zwembestendig, GPS via smartphone, Compatibel met Android / iOS, Bluetooth, 2 jaar garantie

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054