...

I’Conic Puressentiel Vernevelaar In Natuurlijk Hout – Voor Etherische Oliën

Status – A / B

Oorspronkelijke prijs was: € 68,00.Huidige prijs is: € 35,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 27/06/2024 verzonden

Status informatie

De I’CONIC Puressentiel-diffusor maakt gebruik van het principe van verneveling: een diffusie van pure essentiële oliën (zonder water) in de vorm van zeer fijne deeltjes. Deze krachtige en effectieve koude diffusie verspreidt de essentiële oliën zonder ze te denatureren, waardoor al hun kwaliteiten en voordelen behouden blijven.
Modern en elegant, het is voornamelijk gemaakt van edele en duurzame materialen (rubberhout en geblazen glas) en heeft een zachte lichtsequentie die je tijdens de hele uitzending vergezelt.
Design, klein en stil, hij past perfect in uw woon- en werkomgeving (thuis, kantoor, hotel, dokterspraktijk, schoonheidssalon, wachtkamer, gym…) ongeacht de oppervlakte (tot 120 m²).

Afmetingen: 16 x 16 x 21 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054