...

iDOO Baby Multimedia Monitor

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
In nette staat

Oorspronkelijke prijs was: € 89,00.Huidige prijs is: € 50,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 13/05/2024 verzonden

Status informatie

iDOO Video-babyfoons. Het is gemakkelijk om overweldigd te raken als het om ouderschap gaat. Baby’s hebben constante zorg nodig. Ze worden op onregelmatige uren wakker en hun geschreeuw kan zelfs door de meest oplettende moeders en vaders gemakkelijk onopgemerkt blijven. De iDOO 5,5″ 720P HD-babyfoon helpt u deze problemen op te lossen, omdat alles wat u nodig hebt beschikbaar is in één apparaat met 24/7 liveweergave, nachtzicht, tweerichtingscommunicatie, geluidsdetectie, temperatuuralarm, slaapliedje-functionaliteit, slaapmodus, voedingsherinnering en meer.

Duidelijke real-time weergave en groot display
Het grote 5-inch 720p video-babyfoonscherm (voor ouders) biedt een gedetailleerd beeld van uw pasgeborene in 10x scherpere helderheid. Het ondersteunt ook het op afstand pannen van de camera (355°), kantelen (90°) en zoomen (2x vergroting) om ervoor te zorgen dat u elke beweging van uw baby op afstand kunt volgen.

Lange batterijduur en tweerichtingsgesprekken
Het babyfoonscherm wordt gevoed door een oplaadbare batterij, waardoor je op één acculading lange tijd door het huis kunt dragen. Ingebouwde, zeer gevoelige microfoon en luidspreker met ruisonderdrukkingstechnologie. Je kunt het gehuil van je kleintje horen en hem/haar dan troosten met je stem.

Geluidsdetectie & temperatuurmonitor & 6 slaapliedjes
8 volumeniveaus en LED-indicatoren kunnen de ademhalings-, huil- en slaapgewoonten van uw baby volgen, naast een alarmvolume op de tablet (voor ouders) dat kan worden aangepast aan zware en lichte slapers. Het scherm toont een nauwkeurige weergave van de kamertemperatuur in ℉/℃, weet of de kinderkamer te warm/koud is met de waarschuwingsfunctie. Het beschikt over zes kalmerende melodieën om uw kieskeurige baby’s te kalmeren en in een zoete slaap te laten glijden.

900ft Groot zendbereik en veilig/privacysignaal
De iDOO-babyfoon wordt geleverd met de nieuwste 2,4 GHz FHSS draadloze technologie om vloeiende video over een bereik van 300 meter te verzenden via een beveiligd intern frequentiekanaal. Naadloze ervaring: het camera-ei en de monitortablet zijn vooraf gekoppeld en direct klaar voor gebruik om een ​​app- en internetvrije ervaring te bieden die probleemloos en eenvoudig te gebruiken is (Opmerking: geen abonnement vereist, 2,4 GHz Wi- Fi niet ondersteund).

IR-nachtzicht en voedingsherinnering en 8 talen
Dankzij de infrarood-LED-lampjes op de iDOO draadloze camera kunt u ‘s nachts elke beweging van uw baby zien. Er kan een timer worden ingesteld van 2,5 uur tot 5,5 uur om ouders eraan te herinneren wanneer de baby moet worden gevoed. Achterstandaard: Dankzij een verbeterde, aan de achterkant gemonteerde standaard kunt u uw tablet op een bureau plaatsen om onstabiel en trillen te voorkomen. Ondersteunt 8 talen. Inclusief wandmontageset, eenvoudig aan de muur op te hangen en naar wens aan te passen.

Babyfoons
iDoo Babyfoons bieden 24/7 bewaking en bescherming van uw kind met een innovatief camerasysteem. Dit revolutionaire apparaat beschikt over een reeks premiumfuncties die zijn ontworpen om uw kleintjes veilig te houden.
Van realtime meldingen tot kristalheldere audio en video’s, de idoo Babyfoon is er om u te helpen de veiligheid en het welzijn van uw kind gemakkelijk in de gaten te houden. In dit artikel wordt dieper ingegaan op wat dit intelligente apparaat tot de perfecte keuze maakt voor ouders die zich veilig willen voelen in de wetenschap dat er voortdurend op hun kind wordt gelet.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054