...

IKICH Quick Draagbare IJsmachine CP173A Zilver

Artikelstatus: C
Bijzonderheden:
Retour artikel. Verpakking en accessoires mogelijk niet aanwezig

Oorspronkelijke prijs was: € 145,00.Huidige prijs is: € 70,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 22/07/2024 verzonden

Status informatie

Niemand wil zijn favoriete cocktail zonder ijs, en wat heb je aan een whiskey on the rocks zonder de rocks? Als je op zoek bent naar de eenvoudigste en snelste manier om ijs te maken, dan is de IKICH ijsmachine precies wat je nodig hebt. IKICH draagbare elektrische aanrecht ijsmachine uitgerust met 2L WATERTANK. De maximale ijscapaciteit kan 26 LBS PER DAG bereiken, wat voldoet aan de vraag naar ijsblokjes van een gezin per dag.
  • “We hebben ijs nodig.” 
  • “Het ijs raakt op. Koop wat terug bij de supermarkt”. 
  • “De ijsblokjes die door koelkasten worden gemaakt, ruiken niet lekker.” 
 • Misschien bent u het zat om steeds naar de winkel te moeten om zakken ijs te kopen voor het mixen van drankjes of cocktails, of heeft u gewoon een hekel aan de vieze smaak van de koelkast.
  Of u nu cocktails, frisdranken, sterke drank of water drinkt, een ijsblokjesmachine is een belangrijke hulp. Met een kwaliteitsijsblokjesmachine is het vullen en legen van ijsblokjesvormen of het kopen van een zak ijs verleden tijd.

  Hoe WENS je dat er een ijsblokjesmachine is om ijs bij de hand te houden wanneer je dat wilt? Een draagbare ijsblokjesmachine voor op het aanrecht voldoet aan jouw behoefte.

  Blijkbaar is de ijsblokjesmachine compacter, efficiënter, energiezuiniger en neemt hij minder ruimte in beslag dan een grote koelkast of vriezer.
  • Snel en efficiënt ijs maken: Deze machine levert veel kwaliteitsijs met minimale wachttijd. Krijg negen stukken kogelvormig ijs in ongeveer zes minuten en tot wel 26 pond (12 kg) ijs in 24 uur. Onze ijsmachine voor op het aanrecht is klaar en in staat om het ijs te laten stromen tijdens uw volgende barbecue of poolparty!
  • Draagbare ijsmachine: Onze ijsmachine is lichtgewicht, dus neem hem mee naar het zwembad of het strand, en het ijs staat de hele dag paraat. U kunt hem ook buiten meenemen voor een barbecue of inpakken in de camper. Wanneer u hem op uw aanrecht plaatst, kan de zilveren afwerking opgaan in het decor.
  • Eenvoudig in te stellen: Onze elektrische ijsblokjesmachine voor op het aanrecht wordt bediend met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Het enige wat u hoeft te doen is water toevoegen, het apparaat aanzetten en de gewenste ijsgrootte selecteren. Er is zelfs een venster aan de bovenkant, zodat u kunt zien hoe uw ijs wordt gemaakt. De zelfreinigende functie maakt routinematig onderhoud eenvoudiger dan ooit.
  • Kogelvormige ijsblokjes met 2 maten: Onze ijsmachine kan ijs in twee maten maken en tot 1,5 pond ijs per keer bevatten. Het kogelvormige ijs dat door deze machine wordt geproduceerd, is veel gemakkelijker te kauwen dan gewone blokjes. Waarom zou u met zo’n handige en handige ijsmachine ooit nog een zak kant-en-klaar ijs kopen?
  • U ontvangt: Een elektrische ijsblokjesmachine van roestvrij staal voor op het aanrecht, een ijsschep en een uitneembare opbergmand om uw kan of koelbox mee te vullen, een zuignaphaak om de schep eenvoudig op te hangen, een instructiehandleiding ter referentie en levenslange technische ondersteuning.

   

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054