...

Kerastase Chroma Absolu Masque Vert Neutralisant – 150ml

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Alleen verpakkingsschade product is nieuw.

 29,95 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 27/02/2024 verzonden

Status informatie

Kerastase Chroma Absolu Masque Vert Neutralisant is een neutraliserend masker voor brunettes. Dit masker neutraliseert rode ondertonen in het haar en is ideaal voor alle soorten donker haar. Het masker is geschikt voor gevoelig of beschadigd gekleurd haar en natuurlijk donker haar.

Het masker hydrateert het haar en bevat een kleurcorrigerende formule dat ervoor zorgt dat rode tinten in het haar worden geneutraliseerd. Na gebruik van dit masker zal het donkere haar een koelere kleur krijgen.

Kenmerken Kerastase Chroma Absolu Masque Vert Neutralisant

  • Neutraliserend masker voor brunettes
  • Neutraliseert rode ondertonen
  • Geschikt voor gevoelig of beschadigd gekleurd en natuurlijk donker haar
  • Hydrateert
  • Geeft donker haar een koelere kleur
  • Inhoud: 150ml

Gebruiksaanwijzing

Breng het masker aan op gewassen handdoekdroog haar. Masseer het product in de punten van het haar en laat het 3-5 minuten inwerken. Spoel het hierna grondig weer uit.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054