...

Kérastase Genesis Fondant Renforcateur Conditioner – 200ml

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
Nieuw artikel, Verpakking beschadigd

 25,50 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 05/03/2024 verzonden

Status informatie

Verstevig uw haar met de Fondant Renforcateur Conditioner van Kérastase. Als onderdeel van de Genesis -collectie, is deze krachtige conditioner een favoriet van mensen met zwakker haar, omdat het de lokken sterker maakt. De Genesis-collectie werd ontwikkeld met de hulp van drie experts en vond de optimale anti-uitvalformule op basis van het advies van een vooraanstaande dermatoloog, voedingsdeskundige en kapper.

Deze conditioner richt zich op de twee belangrijkste oorzaken van haaruitval:

  1. Stress op de vezels of hoofdhuid
  2. Uitvallen door breken

Verrijkt met Edelweiss-stamcellen, een plant die bekend staat om het overleven in de meest barre klimaten, deze antivallenformule helpt uw follikels te versterken.

Het tweede superieure ingrediënt is gemberwortel, een krachtige antioxidant die helpt om uw lokken te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en hitteschade, die haaruitval kunnen veroorzaken.

Ten slotte is de conditioner geformuleerd met aminexil om bij te dragen aan een betere gezondheid van het haar, waardoor de natuurlijke weerstand tegen haaruitval wordt versterkt.

Deze conditioner die uit een krachtige mix ingrediënten bestaat, kan haaruitval tot 97,7% verminderen, waardoor uw lokken sterker en zachter worden.

Voor voller haar en meer zelfvertrouwen.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054