...

Listerine Cool Mint Mondwater – 6 x 600 ml

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 30,00 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 01/02/2024 verzonden

Status informatie

Het LISTERINE Cool Mint mondwater overtuigt door zijn heerlijke, frisse muntsmaak! Het mondwater smaakt niet alleen goed, het verzorgt ook het gebit en de mondholte. De formule met vier essentiële oliën verwijdert tot 97% van de bacteriën die overblijven na het tandenpoetsen. Het mondwater vermindert tandplak, een belangrijke oorzaak van gingivitis. Tegelijkertijd zorgt het LISTERINE mondwater voor een frisse adem.

  • Verwijdert tot 97% van de bacteriën die overblijven na het tandenpoetsen.
  • Voorkomt en vermindert tandplak, een belangrijke oorzaak van gingivitis.
  • Met etherische oliën en een intense muntsmaak.
  • Heeft een antibacteriële werking – klinisch bewezen. De mondflora blijft in balans.

Toepassing:
Voor het beste effect ‘s morgens en’ s avonds na het tandenpoetsen ca. 30 seconden met 20 ml spoelen en daarna uitspugen. Voeg hiervoor ongeveer 4 theelepels LISTERINE COOL MINT toe aan een glas.

Waarschuwingen:
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Gebruik de fles niet als de veiligheidsdop op het moment van aankoop beschadigd is. Niet rechtstreeks uit de fles verdunnen, doorslikken of drinken.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoëzuur, Natriumsacharine, Eucalyptol, Aroma, Methylsalicylaat, Thymol, Menthol, Natriumbenzoaat, CI 42053.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054