...

Listerine Mondwater Fresh Mint 6 x 600 ml

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 30,00 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 22/02/2024 verzonden

Status informatie

Listerine Fresh Mint mondwater verwijdert tot 97% van de bacteriën die achterblijven na het tandenpoetsen. De mondspoeling vermindert en voorkomt tandplak, een belangrijke oorzaak van tandvleesontsteking.

  • Met verfrissende muntsmaak, die zorgt voor een langdurig frisse adem
  • Listerine Fresh Mint bevat essentiële oliën
  • Listerine is klinisch getest en houdt de mondflora in evenwicht

Gebruik

Met tweemaal daags gebruik zorgt Listerine Fresh Mint voor 24 uur bescherming tegen tandplak, geeft het gevoel van een langdurig frisse adem en helpt tot 97% van de bacteriën te verwijderen die achterblijven na tanden poetsen. Het voorkomt en vermindert tandplak, een belangrijke oorzaak voor tandvleesirritatie.

Ingrediënten

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Aroma, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 42053. Enthält Alkohol. Bevat alcohol. Contient de l’alcool. Contiene alcol.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054