...

Medisana BS 450 Connect Bluetooth Personenweegschaal

Status – B

Oorspronkelijke prijs was: € 47,00.Huidige prijs is: € 30,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 15/07/2024 verzonden

Status informatie

Medisana BS 450 CONNECT bluetooth weegschaal

Het grote LCD-display met wit verlichte cijfers en heldere achtergrondverlichting is ook bij mindere lichtomstandigheden optimaal afleesbaar. De BS 450 beschikt verder over een handige step-on-inschakeltechniek. Door de weegschaal in combinatie met de gratis VitaDock+ App te gebruiken, worden je gegevens niet alleen in een App verzameld, maar ook zijn deze na synchronisatie naar VitaDock Online, online opgeslagen en oproepbaar. Een unieke combinatie die ideaal is bij het op een gezonde wijze behalen van de persoonlijke gewichtsdoelstellingen en je inzicht geeft in je overige lichaamswaarden zoals het vetpercentage, het vochtpercentage en je spiermassa. Een ideale begeleiding bij een efficiënt persoonlijk fitnessprogramma. 

Extra functies met de gratis VitaDock app
Duidelijke grafieken met gewenste informatie zijn altijd voorhanden en deze data is tevens te synchroniseren naar verschillende mobiele apparaten van zowel Apple als Android, of eenvoudig online achter je laptop of PC. Met de BS 450 heb je eindelijk inzicht in jouw gewicht en lichaamswaarden, wanneer en waar je maar wilt.

Koppel deze mooi vormgegeven weegschaal met onzichtbaar weggewerkte elektroden aan je smartphone (Android & iOS) en ontdek alle voordelen van de VitaDock+ app. Zoals:
– grafieken over door jou gekozen periodes van gewicht, vetpercentage, spiermassa etc;
– persoonlijke notities bij nieuwe fases of uitschieters;
– motiverende tips op weg naar je streefgewicht;
– of zelfs vergelijkingen tussen gewicht en je bloeddruk of temperatuurverloop (dit laatste in combinatie met Medisana Connect bloeddrukmeters en Connect thermometers)

Specificaties
– Bluetooth Smart dataverbinding met VitaDock app voor iOs en Android en VitaDock online*
– Keuze tussen kg, lb en st
– 4 nauwkeurige sensoren voor exacte meetresultaten
– Automatische herkenning van max. 8 gebruikers
– Afmeting: 32x32x2,3 cm
– Gewicht: ca. 1,7 kg
– Meetbereik: 5 tot 180 kg
– Nauwkeurigheid 100 gr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054