...

Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 – 155ml

Oorspronkelijke prijs was: € 29,99.Huidige prijs is: € 15,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 11/06/2024 verzonden

Status informatie

Olaplex No.0 intensive bond maakt je haar sterker en verbetert de gehele conditie van je haar. De Olaplex No.3 hair perfector zorgt daarnaast voor een verbeterde glans, structuur en de zachtheid van je haar. No.0 dient als thuisbehandeling, je kunt de No.0 namelijk als primer gebruiken voorafgaand aan je andere Olaplex-producten. Het product wordt in combinatie met Olaplex No.3 gebruikt als extra voorbehandeling zodat de conditie van je haar nog meer wordt verbeterd. Je haar is tot 68% meer hersteld en tot 3x sterker nadat je van beide producten gebruik hebt gemaakt! Geniet van prachtig gezond haar dankzij de Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment. No.0. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak met betrekking tot deze haarproblemen in de cosmetische industrie in jaren. De formule wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak met betrekking tot deze haarproblemen in de cosmetische industrie in jaren. De formule wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Wat doet het? De producten versterken je haar van binnenuit: De formule hecht de gebroken zwavelverbindingen in je haar weer aan elkaar. Hierdoor wordt je haar weer sterker en gezonder en zal je haar minder snel breken.

Gebruik van de Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment No.0

  • Stap 1: breng de Olaplex No.0 aan op droog haar en verdeel dit vervolgens goed.
  • Stap 2: laat dit 10 minuten intrekken en spoel het niet uit.
  • Stap 3: breng hierna de Olaplex No.3 aan in je haar.
  • Stap 4: laat ook dit 10 minuten intrekken.
  • Stap 5: spoel het er vervolgens goed uit.
  • Stap 6: was hierna je haar met de Olaplex No.4 Shampoo en de Olaplex No.5 Conditioner.

Resultaat

Na het gebruiken van de Olaplex No.0 is je beschadigde haar hersteld en zal je haar weer glanzen. Gebruik de kit 1 keer in de week. Is je haar nou erg beschadigd? Dan kan het ook 2 á 3 keer per week.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054