...

Onix Liss B.tox Capilar Bio Performance – 1000g

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 35,00 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 01/02/2024 verzonden

Status informatie

Botox Onix Liss S.O.S. Botox Capilar Tecnologia Tridimensional heeft een intense voedende werking die wordt geboden door revitaliserende, verzachtende en actieve bestanddelen.

Onix Botox Capilar Nano Reduc System 1000g

Onix Botox Capilar Nano Reduc System voedt vooral diep en kalmeert kleine kroezen, versterkt vezels en doet de kleur herleven. Onix Botox Capilar Nano Reduc System verrijkt met arganolie, coconut olie en D-Pantenol. Het haar krijgt dan weer zachtheid, soepelheid en glans met een grondige behandeling vanaf de eerste behandeling.

Onix Botox Capilar Nano Reduc System is meer in het bijzonder geschikt voor vrouwen met haar dat verzwakt is door herhaaldelijk kleuren of zelfs voor vrouwen die misbruik hebben gemaakt van poetsbeurten en stijltangen.

Gebruiksaanwijzing

 1. Maak het haar nat, en was het haar eerst 2 à 3 keren met de zuiverende shampoo.
 2. Droog het haar tot 100% met behulp van de droger
 3. Verdeel het haar in 4 delen.
 4. Breng een ruime hoeveelheid Bio Onix Botox Capilar Nano Reduc System haarbotox gelijkmatig aan over de gehele lengte van het haar op een afstand van 1 cm van de wortel.
 5. Laat tot 15 minuten inwerken, afhankelijk van de haardiagnose en het gewenste resultaat.
 6. Enkel afspoelen met water.
 7. Droog je haar met een föhn.
 8. Verdeel het haar in 4 delen.
 9. Strijk het haar dan met behulp van een snijtang aan 180ºC.

Gebruikswaarschuwingen

 • Uitsluitend voor professioneel gebruik
 • Bewaar op een koele, droge plaats. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet slikken. Ogen vermijden.
 • Dit product wordt alleen gebruikt voor het beoogde doel en is gevaarlijk wanneer het voor enig ander doel wordt gebruikt.
 • Bij contact met ogen, overvloedig spoelen met water

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054