Over Stuntkoop

Aandacht voor het milieu

Stuntkoop staat midden in de samenleving en we ondernemen duurzaam. Dit doen we door retourgoederen een tweede kans te geven en onnodige afvalstromen tegen te gaan. Door retouren en restpartijen voor een zacht prijsje te verkopen, bieden we iedereen in de maatschappij kansen om te beschikken over kwalitatieve goederen.
En dat is wat we doen: we geven nieuwe kansen aan retouren en restpartijen na een uitgebreide controle. Goederen die niet geschikt zijn voor de verkoop voeren we duurzaam af zodat deze, waar mogelijk, gerecycled kunnen worden. 

Webwinkel zonder winstoogmerk

Ons belangrijkste doel is dat onze klanten tevreden zijn met de betaalbare producten. De inkomsten uit de verkoop worden vooral gebruikt voor het behoud van de webwinkel en om uiteindelijk arbeidsplaatsen voor mensen die weinig kansen hebben op de arbeidsmarkt te creëren. Wat je uitgeeft bij Stuntkoop wordt dus integraal gebruikt voor een goed doel.

Originele en betaalbare producten

Wij koppelen de meest actuele artikelen aan een nieuwe en gelukkige eigenaar. 
Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we de beste deals regelen op het gebied van drogisterij, elektronica en cosmetica-artikelen. Daarbij hanteren wij de laagste prijzen zodat je een enorm voordeel hebt waar het telt: in je portemonnee!

Het aanbod op Stuntkoop.nl varieert elke dag. Voor basisproducten bewaken we steeds een basisprijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen, ook met een beperkt budget, kwaliteitsvolle goederen kan kopen.

Retouren en restpartijen

Wat zijn retouren?

Een retour artikel is uit de verpakking geweest en binnen de zichttermijn van 14 dagen, teruggestuurd. Bijvoorbeeld omdat de koper niet tevreden was, of van gedachten is veranderd. Deze producten zijn vaak nieuw of kort gebruikt en grondig gecontroleerd door ons. Deze retour deals kunnen geen of licht beschadigde verpakkingen hebben, of lichte gebruikerssporen.
Op deze manier geven we een retour product een tweede kans.

Aangeboden hygiënische en cosmetische artikelen zijn ongebruikt. Elektronische artikelen kunnen hun wettelijke fabrieksgarantie behouden volgens de voorwaarden van de fabrikant.

Wat is een restpartij?

Een restpartij is een overschot aan artikelen dat kan voorkomen tijdens elke fase van de goederenstroom van fabrikant tot aan retailer. Restpartijen kunnen ontstaan door overproductie bij de fabrikant waardoor ze als overtollige voorraad in het magazijn achterblijven, zonde.

Ook verder in de distributieketen kunnen buitensporige voorraden ontstaan die als restpartij kunnen worden aangemerkt. Bij de groothandel zijn het vaak onverkochte producten die niet door de retailers zijn opgekocht en bij de retailer zelf zijn het partijen onverkochte artikelen die hun weg naar de consument niet gevonden hebben.

Wat we bieden

  • Ons assortiment bestaat uit nieuwe, ongebruikte of gebruikte artikelen die meestal retour gestuurd zijn.

  • Het artikel is getest op goede kwaliteit. De verpakking kan beschadigd zijn of niet meegeleverd als zowel de handleiding.

  • Je krijgt 14 dagen bedenktijd bij aankoop van onze producten.

  • Je ontvangt hoge korting bovenop de huidige allerlaagste internetprijs die online vindbaar is, gebaseerd op de prijzen bij plaatsen in de webwinkel

  • Elk product is uniek qua status, op = op. regelmatig nieuw aanbod.

  • Belangrijker is dat wij samen bijdragen aan een beter Milieu.

  • Gratis verzending vanaf 75 euro

 

Bij sommige aanbiedingen geven wij de productstatus informatie mee
Aan de gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.