...

Oxford 650W 2-Zone Digitale Verre Infrarood (FIR) Saunahoes

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Mogelijk is het artikel uitgepakt. Verpakking niet aanwezig

Oorspronkelijke prijs was: € 128,00.Huidige prijs is: € 70,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 11/07/2024 verzonden

Status informatie

Oxford 650W 2-Zone Digitale Verre Infrarood (FIR) Saunahoes. Dit verre infrarood saunapak genereert warmte met de functie van verre infraroodstralingstherapie. Wanneer de temperatuur 70 graden bereikt, sijpelt de energie in 4 cm tot 7 cm diep van spieren en huid om je lichaam te ontspannen.

Temperatuurbereik

Betrouwbare saunadekens geven infraroodstralen van 9 ~ 16 μm vrij, waardoor je de temperatuur kunt instellen op 80 graden voor een optimale ervaring.

Materiaal en specificaties

De buitenkant van deze saunadeken is gemaakt van hoogwaardig Oxford-weefsel, terwijl de binnenkant is gemaakt van waterdicht pvc. Met een maximale temperatuur van 80 graden Celsius, een tijdsinstelling van 15 tot 60 minuten, een vermogen van 650 W en 2 verwarmingszones, is dit saunapak van topkwaliteit.

Deze afslankende saunadeken met twee zones vermindert stress en vermoeidheid, en helpt bij ontgifting van het lichaam. Of je nu een schoonheidssalon, spa, hobbykamer of gewoon thuis gebruikt, deze saunadeken is perfect voor ultieme ontspanning.

Voel je de spanning al van je afglijden? Waar wacht je nog op? Gun jezelf de ontspanning en verjonging die je verdient met dit verre infrarood saunapak!

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054