...

PHILIPS Dictaphone VoiceTracer DVT2050

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Mogelijk is het artikel uitgepakt. Verpakking beschadigd

Oorspronkelijke prijs was: € 80,00.Huidige prijs is: € 55,00. Incl. 21% btw

2 op voorraad

Uiterlijk 11/07/2024 verzonden

Status informatie

De digitale dictafoon Philips DVT2050 biedt u stereo-opnamen met twee microfoons voor een optimale geluidskwaliteit.

De Philips DVT2050 voicerecorder heeft een intern geheugen van 8 GB en is uit te breiden tot 32 GB door een microSD-kaart te plaatsen.

Deze dictafoon is het ideale hulpmiddel voor het maken van aantekeningen, de twee geïntegreerde microfoons maken deze recorder tot een superieur hulpmiddel. De geluidskwaliteit is inderdaad uitzonderlijk en achtergrondgeluiden worden onderdrukt voor perfecte stereo-opnamen, in MP3 en WAV (PCM).

De opname gebeurt automatisch wanneer u begint te spreken, deze stemactivering is handig voor handsfree opnemen. De Li-polymeer batterij biedt u een opname-autonomie van 50 uur.

Het grote scherm met achtergrondverlichting maakt het gemakkelijk om de dictafoon Philips DVT2050 af te lezen voor intuïtief en eenvoudig gebruik.

Plug & Play, de dictafoon sluit je eenvoudig aan op USB op een pc of een Mac om je bestanden over te zetten.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054