...

Princess 246060 Koffiezetter Moments Wifi

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Mogelijk is het artikel uitgepakt. Verpakking licht beschadigd

Oorspronkelijke prijs was: € 83,00.Huidige prijs is: € 47,50. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 22/07/2024 verzonden

Status informatie

Met het Princess 246060 Moments Koffiezetapparaat kun je je smartphone koppelen en gebruik maken van alle slimme functies. Bovendien past hij door de luxe matzwarte behuizing perfect in elke moderne keuken! Geniet van een perfect getimed ontbijt om je dag fris te beginnen en optimaal te presteren.

HomeWizard Kitchen app
Je kunt je koffiezetapparaat koppelen aan iOS of Android HomeWizard Kitchen app om hem te bedienen waar je maar wilt. Plotseling vrienden over de vloer, maar snel nog even de stad in? Voordat jij boodschappen doet of naar huis rijdt, kun je de tijd instellen waarop de koffie klaar moet zijn, zodat je hier als je thuis komt meteen van kunt genieten. Het Moments Koffiezetapparaat heeft een inhoud van 1,5 liter waardoor je 10 tot 15 koppen koffie tegelijk kunt zetten. Nodig je vrienden uit zonder je zorgen te maken over de tijd!

Luxe design en slimme functies
Het Princess Moments Koffiezetapparaat heeft een luxe uitstraling door de matzwarte behuizing en het LED-display. Het display toont de timer, de warmhoudfunctie en WiFi-connectiviteit. Je kunt de instellingen handmatig op het display instellen dankzij de touchscreen, of gebruikmaken van de HomeWizard Kitchen app op je smartphone. Het apparaat heeft ook een warmhoudfunctie, dus ook al ben je niet meteen beschikbaar als de koffie klaarstaat, dankzij de warmhoudfunctie blijft de koffie warm en vers!

Moments Breakfast Set
Nooit meer haasten in de ochtend! Wie wil dat nu niet? De Moments Breakfast Set van Princess bestaat uit producten met een luxueuze, matzwarte uitstraling die perfect in een modern keuken passen. Ontbijt bereiden wordt een fluitje van een cent; door gebruik te maken je smartphone of voice control time je gemakkelijk wanneer het water gekookt moet zijn of jouw kopje koffie klaar moet staan. Zo staat er altijd een vers kopje koffie voor je klaar zodra je de keuken inkomt en hoef jij alleen nog maar een heerlijke boterham te roosteren. Gebruik de gratis HomeWizard Kitchen app om tijdsschema’s in te stellen, of notificaties te krijgen wanneer ontkalking of het reinigen van je apparaten gewenst is!

Wat zit er in de doos:
Princess Moments Koffiezetapparaat, gebruiksaanwijzing

Redenen om voor het Princess Moments Koffiezetapparaat te kiezen:

  • Eenvoudig te bedienen via de HomeWizard Kitchen app op je smartphone met dataopslag binnen de EU
  • Luxueuze display met touchscreen om handmatig programma’s in te stellen
  • Slimme functies zoals warmhoudfunctie en tijdschema
  • 900 W vermogen en inhoud 1,5 liter, geschikt voor 10 tot 15 kopjes

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054