...

Revlon Colorstay Full Cover Matte Foundation – 220 Natural Beige (30ml)

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

 7,50 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 15/02/2024 verzonden

Status informatie

De Revlon Colorstay Full Cover Matte Foundation – 220 Natural Beige is een foundation die een volledige dekking achterlaat op je gezicht. De foundation is erg geschikt voor het camoufleren van oneffenheden en het egaliseren van de huid. Bovendien is de finish volledig matt!

Dankzij de langhoudende finish zal de foundation de hele dag mooi op je huid blijven zitten, zo hoef je je make-up niet steeds bij te werken. Bovendien heb je maar een klein beetje nodig, omdat de foundation erg goed dekt.

Breng de foundation met een sponsje, make-up kwast of met je vingers aan over je gezicht. Door de dekkende finish heb je niet veel nodig, maar het is wel belangrijk dat je goed blend om vlekken en een ongelijkmatige finish te voorkomen.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054