...

Sharkoon SKILLER SGB30 Toetsenbord Inclusief Muis USB QWERTZ

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
Verpakkingsschade, Nieuwstaat. QWERTZ – US

Oorspronkelijke prijs was: € 67,00.Huidige prijs is: € 30,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 14/05/2024 verzonden

Status informatie

Voor fans van Sharkoon`s buitengewone gamingproducten is hier een speciale verrassing: met de SKILLER SGB30 Gaming Bundle introduceert Sharkoon een bundel die bestaat uit de SKILLER SGM2 gaming muis en het SKILLER SGK30 gaming toetsenbord. Waar de SGM2 in het oog springt met zijn ergonomische vorm en klassiek ontwerp, zal de SGK30 indruk op zijn gebruikers maken met een hoge kwaliteit, een corresponderende duurzaamheid en een aangename RGB-verlichting. Samen vormen ze een onverslaanbaar team in elke game.

Dynamische verlichting.
Beide apparaten hebben bedienbare lichteffecten en de gamingmuis maakt daarbij geen gebruik van aparte software voor de instellingen. In plaats daarvan kan de verlichting worden geschakeld tussen zes effecten, of compleet worden uitgeschakeld, met een knop aan de onderkant van de muis. Daarentegen kan de toetsenbordverlichting worden aangepast met allerlei soorten effecten. De software hiervoor biedt 18 verschillende standen die ook kunnen worden aangepast wat betreft helderheid, frequentie en kleur.

Volledig uitgerust voor elke game.
Met de SKILLER SGK30 kunnen macro’s met in totaal 391 commando’s worden gemaakt en bewerkt. Daarnaast kan de software worden gebruikt om tot twintig persoonlijke profielen aan te maken voor toewijzingen van knoppen, instellingen van de verlichting en de toepassing van de gekozen macro’s. De SKILLER SGM2 is daarentegen aantrekkelijk vanwege zijn polling-rate van 1.000 hertz en optische sensor van maximaal 6.400 DPI, wat hem perfect maakt voor elke gamingsituatie.

Voor snelheid gemaakt.
Met een gebruikskracht van tussen de 45 en 50 gram en een afstand van twee millimeter tot het reactiepunt staat niets in de weg van snel werken en gamen. De SGM2 kan met name heel snel bewegen. Met maximaal 167 centimeter per seconde en 6.000 frames per seconde kan hij zo snel mogelijk over het scherm verplaatsen, waardoor je onverslaanbaar in games wordt.

Voor langdurig gebruik.
De gebruiker zal plezier beleven aan de SKILLER SGK30 dankzij kwalitatieve, mechanische lineaire schakelaars die een levenscyclus van minstens 50 miljoen aanslagen hebben en een twee meter lange kabel van gevlochten textiel. De SKILLER SGM2 scoort ook punten met een lange levensduur, omdat minstens vijf miljoen kliks kunnen worden uitgevoerd met de muis.

Compact formaat.
Als toetsenbord met een 3-blokkenindeling en een lengte van 440 mm en een breedte van 144 mm heeft de SKILLER SGK30 zichzelf een uiterst ruim formaat. Dankzij de comfortabele hoogte van 35 mm is het ook erg plezierig om mee te schrijven. De SGM2 maakt daarentegen indruk met zijn ergonomische vorm, die ervoor zorgt dat rechtshandigen hem makkelijk kunnen vasthouden terwijl de duimknoppen een snelle en makkelijke navigatie ondersteunen.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054