...

Sonbion Stille Mobiele Airconditioner, 4 in 1 Luchtkoeler, Ventilator

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

Oorspronkelijke prijs was: € 109,00.Huidige prijs is: € 65,00. Incl. 21% btw

8 op voorraad

Uiterlijk 04/06/2024 verzonden

Status informatie

SONBION Stille mobiele airconditioner, 4 in 1 luchtkoeler, ventilator, luchtreiniger, draagbare luchtbevochtiger, verdampingskoeler met wielen en watertank van 5 liter, 3 windsnelheidsmodi

Geniet van frisse lucht en een koele zomer.

Meerdere lagen om de lucht te zuiveren en te koelen.

Twee filterlagen om de lucht te zuiveren en te koelen. De buitenste laag kan stof, deeltjes, haren van huisdieren, enz. tegenhouden. buiten om de lucht fris te maken.

De tweede laag kan de lucht koelen door middel van een watercyclus. Absorbeert warmte via het interne waterverdampingssysteem en brengt op zijn beurt een natuurlijke, gekoelde luchtstroom naar uw ruimte.

Veelgebruikte kamerkoeler.

Brengt snel koele wind, eenvoudig te gebruiken in woonkamer, slaapkamer, kantoor, balkon, camper, tent, enz. OPMERKING: Het kan de temperatuur van een grote ruimte niet snel verlagen.

Nieuwste SONBION luchtkoelers.

Gebruik ijskristalkoeling en luchtbevochtigingstechnologie, de draagbare waterkoelerventilator kan krachtige koele lucht produceren, de relatieve vochtigheid verhogen, de lucht zuiveren en uitdrogen van de lucht voorkomen.

Twee grote watertanks.

SONBION verdampingskoelers zijn van boven naar beneden ontworpen met een dubbele watertank en kunnen snel koele wind creëren door snelle watercycli.

Laag stroomverbruik en lage kosten.

Een dergelijke efficiëntie met een laag verbruik, slechts 65 watt, bespaart veel energie terwijl je geniet van een koele zomer.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054