...

Starbath Witte Ovale Keramische Spoelbak 61 x 40 x 15 cm

Artikelstatus: B
Bijzonderheden:
In nieuwstaat

Oorspronkelijke prijs was: € 124,00.Huidige prijs is: € 67,50. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 08/05/2024 verzonden

Status informatie

De ovale aanrechtspoelbak Starbath Plus is gemaakt van extra fijn keramiek en heeft een subtiele en resistente witte afwerking die van uw spoelbak een elegantere en gastvrije plek maakt. Deze badkamerwastafel is wit, zodat deze gemakkelijker bij het badkamerdecor past. Daarnaast beschikt deze spoelbak over de nodige maatregelen om zo effectief mogelijk te zijn en uw spoelbak niet in de weg te staan.

Technische data

De afmetingen van deze opzetspoelbak zijn 61 x 40 x 15 cm (breedte – diepte – hoogte). Deze afmetingen zijn ideaal voor spoelbakken die niet te klein en niet te groot zijn, zodat ze voldoende ruimte innemen om niet in de weg te staan ​​en tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken zijn. Het overheersende materiaal in deze spoelbak is extrafijn keramiek, dat niet alleen opvalt door zijn elegantie, maar ook een resistent materiaal is.

Aanpasbaar

De personalisatiemogelijkheden van deze badkamerwastafel zijn zeer gevarieerd, aangezien u de gewenste kraan, klep en sifon kunt toevoegen om van uw wastafel een gastvrijere en elegantere plek te maken. Starbath plus heeft ook een assortiment hoogwaardige en designaccessoires voor uw aanrechtspoelbak.

Ontwerp en kwaliteit

Alle Starbath-producten zijn ontworpen volgens de laatste trends op het gebied van design en elegantie, zowel qua vorm als qua materiaal. Deze ovale werkbladen zijn dus modern, mooi en effectief. En deze witte keramische spoelbak gaat verder met het merk starbath plus.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054