...

Veet Sensitive Precision Dermaplaning. Ontharingsapparaat voor het gelaat

Alleen bij Stuntkoop verkrijgbaar!
Bevat 2 navullingen voor dermaplaning, te gebruiken om de 2 weken. Gebruik voor elke sessie altijd een nieuw en schoon mes.

Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 14,82. Incl. 21% btw

2 op voorraad

Uiterlijk 04/06/2024 verzonden

Status informatie

Test het product op een klein stukje huid voordat u het volledig aanbrengt. Hoe te gebruiken:

1) Prep – zorg ervoor dat het gezicht make-upvrij, gereinigd en droog is voor gebruik. Bind het haar veilig weg van het gezicht. Breng een dun laagje Veet wonderbaarlijke olie aan op het gezicht. Was de handen na het aanbrengen.

2) dermaplane – Verwijder de beschermkap en schakel het apparaat in. Houd het apparaat tussen duim en wijsvinger en houd het mes in een gradenhoek op de huid. Begin met korte, luchtige bewegingen, begin bij de haarlijn en beweeg naar binnen, terwijl je je huid ondersteunt met een vinger van de andere hand.

3) gooi het mes na gebruik weg.

WAARSCHUWING: Veet Miraculous Oil bevat noten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054