...

Vishine Gel Nagellak 24 Kleuren Glitter

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

Oorspronkelijke prijs was: € 26,99.Huidige prijs is: € 19,95. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 04/06/2024 verzonden

Status informatie

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1. Vijl je nagels, maak ze schoon en duw de nagelriemen eruit.
Stap 2. Breng primer of primer aan in een dunne laag, langs de vrije rand van de nagel. Plaats uw hand in de UV-lamp * 2 minuten of LED-lamp gedurende 10-30 seconden.
Stap 3. Breng de permanente kleurlak in een dunne laag aan, zonder de gladde randen te vergeten.
Stap 4. Plaats uw hand in de 2 minuten UV-lamp of 30-90 seconden LED-lamp. (Voor een intensere kleur breng je een tweede laag aan.
Stap 5. Breng voorzichtig de Top Coat of Top It Off aan op de gehele nagel. Plaats je handen 2 minuten in de UV-lamp of 30 seconden in de LED-lamp.
Stap 6. Verwijder plakkerige resten van de nagel met vetoplossende reiniger (cleaner).
Stap 7. Breng nagelriemolie aan op de vingercontouren.

Beschrijving:
Smeer het nageloppervlak in met een vijl korrel 100. Meng elk katoen of vierkante cellulose met een losweekmiddel, lotion of aceton, dit op Plaats de nagel en omring deze vervolgens met uw vinger van aluminiumpapier. Laat het ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. Druk de nagel lichtjes op de nagel door deze te draaien. Gebruik vervolgens een houten stokje en verwijder de permanente nagellakresten. Reinig het nageloppervlak met een vetoplossende reiniger. Afwerken met polijstvijl (vijl of blok) en nagelriemolie.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054