...

Warmies Wellnesslaarzen Beige Marshmallow – 36/41

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
 Nieuw artikel

Oorspronkelijke prijs was: € 40,00.Huidige prijs is: € 25,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 26/06/2024 verzonden

Status informatie

Warmies Wellnesslaarzen zijn verwarmend of juist verkoelend. Ze zijn zacht geparfumeerd met Franse lavendel voor ultiem comfort en ontspanning. Ze zijn makkelijk te verwarmen door ze in de magnetron te doen of juist makkelijk te verkoelen door ze in de vriezer te leggen. Het is perfect om stress te verlichten en vermoeiende of pijnlijke voeten te kalmeren.

Comfort
De schattige Warmies-laarzencollectie is het perfecte cadeau voor alle leeftijden. Verwarm deze luxe laarzen eenvoudig in de magnetron voor ultiem comfort en ontspanning.

Kwaliteit
Warmies-laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ideaal om vermoeide, pijnlijke voeten te verzachten en te ontspannen.

Welzijn
Alle Warmies-laarzen zijn gemaakt met extra dikke schuimzolen voor extra comfort. Verkrijgbaar in vijf moderne designs en one size fits all (ca. 3/7), verlicht verstuikingen en blauwe plekken en vermindert zwelling.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054