...

Xpreen Blackhead Remover, Comedondrukker, Poriënreiniger

 14,50 Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 12/02/2024 verzonden

Status informatie

Comedondrukker, poriënreiniger: ontworpen met ingebouwde luchtpomp en sterke zuigkracht. Het reinigt zachtjes de mee-eters en acne, verheldert en verjongt je gezicht en vermindert fijne lijntjes.

Instelbare poriënreinigers: voorzien van drie standen voor afstelling: zacht, normaal en sterk.
Hierdoor is de poriënreiniger geschikt is voor meerdere huidtypes.

Multifunctionele reiniger: met vier sondes kunt u de poriën diep reinigen, mee-eters, dode huidcellen, vuil en olie verwijderen, fijne lijntjes verminderen en poriën verkleinen.

IPL-behandeling: ontworpen met IPL-schoonheidsbehandeling. Het blauwe licht helpt de vergrote poriën te verkleinen en de acne te verwijderen.

Batterij met lange levensduur: snel opladen met de krachtige lithiumbatterij. Eenmaal volledig opgeladen kun je hem 3 weken gebruiken. (geteld als dubbel gebruik per week en eenmalig 5 minuten)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054