...

Yealink SIP-T33G VoIP Telefoon Voor 4 Lijnen

Artikelstatus: A
Bijzonderheden:
Nieuw item

Oorspronkelijke prijs was: € 85,00.Huidige prijs is: € 45,00. Incl. 21% btw

1 op voorraad.

Uiterlijk 29/05/2024 verzonden

Status informatie

De Yealink SIP-T33G is een instap VoIP-telefoon met 2,4″ kleuren lcd-display en HD-audiokwaliteit. Het toestel ondersteunt 4 lijnen en is voorzien van 2 Gigabit LAN-poorten. Dankzij de microfoon met Smart Noise Filtering bent u ook in rumoerige omgevingen perfect te verstaan door uw gesprekspartner.

 • Maximaal 4 SIP-accounts
 • Maximaal 12 snelkeuzetoetsen (verspreid over 4 pagina’s, waarbij de vierde toets als bladertoets fungeert)
 • Verlicht kleurendisplay met backlight (2,4″ 320 x 240 pixels)
 • HD-geluidskwaliteit (HD-handset en HD-speaker)
 • Wideband voice codec: G.722, Opus
 • 2 x Gigabit LAN voor snelle data-overdracht
 • Full duplex tijdens handenvrij spreken
 • Ondersteunt Power-over-Ethernet (802.3af PoE)
 • EHS-ondersteuning voor draadloos aannemen van DECT-headset
 • Beveiliging: HTTPS
 

VoIP-telefoon instapmodel met kleurenscherm

De Yealink SIP-T33G is een prima VoIP-telefoon voor mensen die op zoek zijn naar een degelijk instapmodel met kleurenscherm. Aan dit telefoontoestel kunnen 4 SIP-accounts worden gekoppeld, waardoor u van buitenaf bereikbaar bent op vier verschillende telefoonnummers. Het heldere 2.4 inch kleuren lcd-scherm biedt een duidelijke menu- en informatieweergave.

BLF-ondersteuning

Een handige functionaliteit van dit VoIP toestel is de BLF (Busy Lamp Field) ondersteuning. Wanneer u wilt doorverbinden naar een collega terwijl deze in gesprek is, zal de lijntoets van deze telefoon rood oplichten. Zo weet u meteen of de betreffende persoon beschikbaar is of niet.

Fantastische HD-geluidskwaliteit

Het geluid van de Yealink SIP-T33G wordt door de Opuscodec naar een hoger niveau getild. Opus levert een hogere HD-audiokwaliteit dan andere codecs. De stem van uw gesprekspartner komt dus altijd helder en natuurgetrouw over. Een ander pluspunt van de Yealink SIP-T33G is de Smart Noise Filtering microfoon, die omgevingsgeluiden onderdrukt voor een vlekkeloze communicatie.

Telefoonfuncties

Deze VoIP telefoon beschikt over diverse handige functies, waaronder doorverbinden, mute, wachtstand en conference calling met maximaal 5 personen. Daarnaast heeft het toestel een intern geheugen voor de opslag van maximaal 1000 contacten. Meer contacten programmeren? Dat kan via het XML-remote phonebook dat vanuit een telefooncentrale kan worden ingelezen.

PoE en headsetaansluiting

Deze VoIP telefoon van Yealink beschikt over twee Gigabit LAN-aansluitingen met PoE-ondersteuning. Hiermee kunt u de Yealink SIP-T33G direct doorlussen naar uw computer en/of direct van stroom voorzien via een PoE-injector of PoE-switch. Ook zit er een headsetaansluiting (RJ9) met EHS-ondersteuning op het toestel.

Inhoud verpakking

 • Yealink SIP-T33G
 • Handleiding

Vraag de expert

Iliana van support

Tweedekans tegen bodemprijzen

Bij Stuntkoop verkopen wij tweedekans producten. Dit zijn producten die klanten terugsturen, maar wij niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze tweedekans producten zijn nog uitstekend te gebruiken

Wij gaan zorgvuldig met je pakket om

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt. Mocht de zending desondanks toch beschadigd zijn overgekomen dan horen wij het graag. Je kunt ons bereiken op whatsapp: 085-0041054